Добропольчанин Артур Нарезняк стал претендентом на получение премии Кабмина за особые достижения молодежи в развитии Украины

Переглядів: 1452 0 14.02.2019 в 09:30:22 Суспільство
Добропольчанин Артур Нарезняк стал претендентом на получение премии Кабмина за особые достижения молодежи в развитии Украины

Ця премія присуджується молоді (особам до 35 років), особливі досягнення якої сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні. Щороку надається до 20 премій у розмірі 50 тис. гривень кожна.

Кандидатуру Артура  підтримали 13 лютого на місцевому рівні члени міськвиконкому. Втім, остаточне рішення про присвоєння премії  - за Кабінетом Міністрів України,  і воно буде відоме лише у серпні. 

У відділі молоду і спорту міськради наголосили, що хлопець – перший молодий представник великого Добропілля на здобуття цієї премії.

Артур Нарезняк за професією гірник, працює   майстром зміни УТАС на шахті «Білозерська», але  має досить незвичне уподобання – ковальство.  У  власній кузні хлопець займається промисловим і художнім куванням,  удосконалюючи  свою майстерність, проводить майстер-класи і бере участь у виставках, ковальських фестивалях, за що має відзнаки і дипломи. 

Минулого року у рамках обласної програми “Український донецький куркуль” Артур отримав грант на розвиток власної справи – планує придбати обладнання для своєї кузні.


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх