Ансамблю танца "Непоседы" исполнилось 20 лет!

Переглядів: 2042 0 04.05.2017 в 08:00:38 Творчість
Ансамблю танца

29 квітня відбулося справжнє свято – Народний художній колектив ансамбль танцю «Непосиди» відсвяткував свій 20-річний ювілей.

Три години поспіль на головній сцені міста в Палаці культури вихованці ансамблю звітували про свої досягнення, демонстрували нові хореографічні композиції та ті, що добре знають та люблять глядачі. Шалені оплески викликали танці «Подоляночка», «Молодичка», «Польський танець», «Їхали козаки», «Кантрі», «Черевички», білоруський «Митусь», «Домовички», «Молдавський танець», «Карпати», «Гуцульський», «Чебатуха», «Матроський» та інші, ліричні та шалені, іскрометні та різноманітні, але завжди цікаві, виконані з любов’ю і майстерністю. Особливий захват викликали вихованці старшої групи колективу, які запам’яталися глядачам професійним виконанням танців. Здивували і порадували своїм виступом і батьки вихованців – учасники ансамблю «Непосиди+», виконавши «Холостяцьку кадриль», яка стала родзинкою свята.

На ювілейне свято приїхали випускники 2007, 2011, 2012, 2014 років, які порадували теплими словами пісні та улюбленим танцем багатьох поколінь «Чардаш». Випускники, які розлетілись далеко за межі країни, надіслали теплі привітання та відеозвернення.

Особливістю концерту було ще й те, що вели його керівники, випускники та наймолодші учасники колективу.

Прийшли привітати колег і творчі колективи ЦДЮТ. Найщиріші побажання пролунали від вихованців народної студії телебачення і преси «Рожевий слон», народного колективу сучасного танцю «Райдуга-Шанс», народного ансамблю українських народних інструментів «Козаченьки», вокальної студії «Дзвіночок», хореографічного колективу «New Dance».

Керівники колективу Лариса Румянцева, Світлана Татаренкова, Олександр Бойко, акомпаніатор Лілія Чернишова отримали заслужені нагороди від відділу освіти та відділу культури і туризму Добропільської міської ради. Грамотами відділу освіти нагороджені випускники 2017 року, а їх батьки та найактивніші батьки вихованців – подяками ЦДЮТ.

Закінчилось свято виконанням стрімкого «Гопака», який є візитною карткою колективу, та фінальним виходом на сцену всіх 150 вихованців-непосид.

Ансамбль танцю «Непосиди» висловлює щиру вдячність відділу освіти та виконавчому комітету Добропільської міської ради за подарунки та придбані професійні концертні костюми, які зробили ювілейний концерт ще більш яскравим та незабутнім.

Особлива подяка відділу культури Добропільської міської ради та Палацу культури міста, які надали можливість підготуватися до свята та провести його в красивий великій залі.

Велика подяка всім, хто завітав до гостинного залу та протягом концерту шаленими оплесками підтримував юних артистів. 


Ансамблю танца


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх