Ансамбль танца "Непоседы" привез в Доброполье высокие награды со Всеукраинского фестиваля

Переглядів: 988 0 25.06.2019 в 14:30:27 Творчість
Ансамбль танца

 З 9 по 15 червня у м. Очаків Миколаївської області відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина», участь у якому взяли дві групи Народного ансамблю танцю «Непосиди».

          Тиждень, проведений на березі Чорного моря, був насиченим та яскравим – ніжне сонечко подарувало дітям золотаву засмагу, а лагідне море, немов на замовлення, жодного разу не підняло хвилі, тому накупалися «Непосиди» досхочу. А щовечора учасники фестивалю всю свою майстерність могли показати на дискотеці, під час якої колективи-учасники показували свої візитівки, а солісти та гурти презентували свої виступи. Початком кожної дискотеки слугували цікаві музичні ігри з аніматорами для наймолодших учасників, але було так захоплююче, що на місці не могли встояти і дорослі.

           Цього річ на фестивалі було представлено багато хореографічних номерів високого рівня, однак «Непосиди» гідно себе показали та привезли додому кілька нагород: молодша група посіла I місце у категорії «Естрадна хореографія», середня група посіла одразу два II місця у категоріях «Естрадна» та «Народна» хореографія, а Дарія Д’якова у сольній програмі посіла III місце.

          Фестиваль «Єдина родина» дійсно дуже теплий і дружній захід, у якому не має місця заздрісній конкуренції. За тиждень, проведений разом, всі учасники, а це представники Донецької, Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької, Хмельницької та інших областей, потоваришували і переживали та вболівали один за одного під час виступів.

          Додому учасники везли не тільки нагороди та хороший настрій, але й яскраві емоції, які назавжди залишаться у пам’яті та нові знайомства.

Катерина Самбурська, від імені батьків


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх