Аниматор из Доброполья Алина Вушкварек проводит интересные тренинги + ФОТО

Переглядів: 2486 0 22.02.2016 в 14:18:28 Творчість
Аниматор из Доброполья Алина Вушкварек проводит интересные тренинги + ФОТО

Почали проект із маленьким запізненням. Епідемія призвела до закриття багатьох українських шкіл, проте наші тренери-аніматори прекрасно боролися – налагодили контакти, домовились із групами про перші тренінги, більшість провела одне чи два заняття.

Світлини говорять більше ніж слова. Заїдьмо в Полтаву і подивімось, що відбувається там.

Це Тетяна Ярослав. Молоді журналісти в цій школі дуже зацікавились проектом. До зустрічі вони готуються в комп’ютерному класі, щоби взятися за роботу над першим виданням. Перша зустріч була лиш для розігріву. Тренер гарантує, що все буде чітко.

В Добропіллі аніматор Аліна Вушкварьок провела цікаві тренінги. Молоді люди, серед яких багато дівчат, провели прекрасно час під час вправ із інтерв’ю. Такі заняття – це також можливість для початку нових знайомств. А це тільки сприяє для створення все кращих видань газеток. Вони мають бажання для цього, тому що розраховують на перше місце та нагороди. 

Також тренер Анна Моргун із Вінниці радіє від ентузіазму учасників занять. Більшість із них вперше бере участь у подібному проекті, який вимагає творчого мислення та незалежності. Попри те, що їм бракує досвіду, молодь придумує чудові теми і виконує дуже багато практичних професійних занять. Редакцію вже зареєстровано. Тепер залишилося лише зібрати матеріали і писати.

Динамічно, не зважаючи на хвороби, взявся за роботу незвичайний тандем у Чернігові: Інна Донченко – Роман Савчук. Чудовий плакат зробив своє, а також динаміка наших тренерів, які проводять заняття разом і заряджають молодь своїм ентузіазмом. Вже створюються перші номери газеток. Далі буде більше!


Джерело: http://sprawa.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх