А.Аксенов поздравил жителей Доброполья с Новым годом

Переглядів: 1753 0 31.12.2017 в 14:30:29 Новини місцевої влади
А.Аксенов поздравил жителей Доброполья с Новым годом

Шановні добропільчани та гості міста!

Наближається святкова і радісна пора новорічних та різдвяних свят, із приходом яких ми поринаємо у чарівний світ зимової казки. Відчуття свята, запах ялинки, подарунки та загадане у новорічну ніч бажання – це те, чого так чекають діти і у що досі вірять дорослі. І диво неодмінно має збутися!

Минаючий рік збагатив нас чималим досвідом, дав поштовх до досягнення нових цілей. Спільно з депутатами міської ради, трудовими колективами, громадськістю ми працювали на благо добропільчан: благоустроювали місто, ремонтували дитячі садочки, школи та дороги, будували дитячі та спортивні майданчики, відкривали молодіжні центри, відзначали разом визначні свята та події. Для зміцнення фізичного здоров’я дітей та дорослих відремонтували Палац спорту, зробили сучасним та комфортним Центр надання адміністративних послуг.

На порозі 2018 рік. Віримо, що він стане роком миру та наступним кроком до добробуту кожного добропільчанина.

Звертаємось до Вас із найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла та злагоди, щирих думок та помислів, оптимізму та незгасимої віри у власні сили та можливості. Нехай усі неприємності залишаться за порогом старого року, а новий принесе натхнення, наснагу та сили для здійснення усіх задумів та планів.

Нехай завжди з Вами буде Господь, а дорогу у майбуття осяє яскрава Різдвяна Зірка!

З Новим роком та Різдвом Христовим!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх