А.Аксенов: Доброполье превратится в спортивный и энергоэффективный центр региона

Переглядів: 1644 0 23.03.2018 в 15:00:35 Новини місцевої влади
А.Аксенов: Доброполье превратится в спортивный и энергоэффективный центр региона

21 березня в приміщені виконкому міської ради відбулась зустріч керівництва міста та громадськості з українськими журналістами, представниками німецької некомерційної екологічної організації «Germanwatch» та їх українськими колегами з Центру екологічних ініціатив «Екодія».

Під час зустрічі обговорювались заходи з енергоефективності, які активно впроваджуються в Добропіллі. Також були розглянуті екологічні та соціальні проблеми, з якими стикаються вугільні мономіста України. Керівник групи експертів з низьковуглецевої політики Germanwatch Ольдаг Каспар акцентував увагу на питаннях екологічної безпеки та збереження навколишнього природного середовища, зокрема в містах, виробничій потенціал яких складають вугледобувні підприємства.

Добропільський міський голова Андрій АКСЬОНОВ поділився з присутніми планами щодо перетворення Добропілля в спортивний та енергоефективний центр регіону, для реалізації яких буде використано досвід розвитку мономіст Німеччини. Андрій Анатолійович зазначив: «Тільки той, хто любить своє місто, здатен змінити його на краще. Тож необхідно в любові до рідної землі виховувати молодь, щоб мати в майбутньому позитивні зміни».


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх