Ансамбль "Непоседы" занял призовые места на Всеукраинском фестивале

Переглядів: 1139 0 24.06.2018 в 09:00:44 Творчість
Ансамбль

9 червня 2018 в гостинному місті Очаків на березі Чорного моря розпочав свою роботу Всеукраїнський фестиваль дитячого мистецтва «Єдина родина» в напрямку «Хореографія». Тиждень фестивальної зміни для вихованців «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Непосиди» з м. Добропілля Донецької області промайнув швидко і непомітно. Враження змінювались одне за одним. Організатори фестивалю подбали про те, щоб жодна дитина не сумувала: вечір знайомств, урочисте відкриття, щоденна ігрова програма від неперевершеного  Андрія і запальної Наталки, дискотеки, подорож вздовж узбережжя на катері, прогулянка до найбільшого в Україні зоопарку в м. Миколаїв та безліч інших цікавих справ.  

Вражаючим був сам конкурс, де діти продемонстрували свої таланти та щиро вболівали за суперників. Ансамблю танцю «Непосиди» ще й випала честь разом з вокалістами Миколаївського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості надати концерт в ДОЦ «Дельфін» на березі вражаючої ріки Буг. Юні артисти з задоволенням дарували свої номери одноліткам і натомість отримали шквал аплодисментів та схвальні вигуки.

За підсумками фестивалю вихованці народного ансамблю танцю «Непосиди» поповнили скарбницю перемог колективу І та ІІ місцями.  

Отже позаду залишились веселі фестивальні дні. Коли вихованці кидали  монетки в море, бажання було на всіх одне – неодмінно повернутися на фестиваль в наступному році. Щира подяка всім організаторам Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Єдина родина» і особисто його директору Ларисі Вікторівні Щукіній, директору Миколаївського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості. 

 


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх