Добропольский водоканал отметил 50-ти летний юбилей

Переглядів: 2005 0 07.09.2017 в 12:00:47 Новини району
Добропольский водоканал отметил 50-ти летний юбилей

05 вересня 2017 року в БК «Шахти Добропільська» відбувся святковий концерт з нагоди відзначення 50 - річного ювілею Добропільського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП «Компанія «Вода Донбасу».

Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна вручила вітальну адресу директору Добропільського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП «Компанія «Вода Донбасу» Олексію Полтавцю від районної ради та райдержадміністрації.

Тамара Миколаївна зазначила, що своєю працею колектив підприємства створює комфортні умови для проживання в наших оселях, забезпечує населення водою та надає різноманітні побутові послуги. Існування цих та інших побутових простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх гарного настрою та самопочуття. Мешканці району вдячні за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо громади, за те, що незважаючи на всі негаразди сьогодення, старанно виконується повсякденна рутинна робота.

Також були вручені подяки та цінні подаруки від Добропільської районної ради Мундяк Сергію Олексійовичу – слюсару аварійно-відновлювальних робіт та Точеному Миколі Вікторовичу - слюсару аварійно-відновлювальних робіт.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх