3 ноября главная футбольная команда Доброполья вступает в борьбу за Кубок Губернатора!

Переглядів: 1233 0 02.11.2018 в 08:00:56 Афіша
3 ноября главная футбольная команда Доброполья вступает в борьбу за Кубок Губернатора!

Відбулося жеребкування Кубку Губернатора 2018.Цього року,як і у минулому розіграші,команди змагатимуться у груповому раунді,а потім виявлять переможця у «Фіналі чотирьох» .

Групу «А» склади команди «Бахмут»,ФК «Слов’янськ», «Форум-авто» (Краматорськ).

До групи «Б» ввійшли «Долина», «Авангард - Ю-19» та «Сапфір».

Групу «С» склали «Добре поле», «Хлібороб» та «Шахтар»(Родинське). Група «С» сформована із команд Маріуполя та південних районів області.

Змагання групового раунду відбудуться 3 та 4 листопада. Як і минулого сезону,вони пройдуть за «олімпійською системою». На першому етапі у матчах між собою зіграють команди,нижчі за рейтингом. На разі якщо в основний час не буде виявлено переможця,згідно Регламенту,команди відразу пробивають 11-метрові штрафні удари.

А переможець пар виявить сильнішого із призерами та чемпіоном обласних змагань Відповідно краматорськими «Сапфіром» та «Форумом-авто» та родинським «Шахтарем». Із кожної групи до наступного етапу потрапляє тільки переможець.

«Фінал чотирьох» відбудеться 10 та 11 листопада у Краматорську, на полі із синтетичним покриттям. Жеребкування цієї стадії змагань пройде напередодні 6 листопада у офісі ГС «ФФДО».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх