31 тысячу гривен потеряла жительница Новодонецкого, доверившись продавцам из интернета

Переглядів: 1327 0 19.07.2018 в 14:00:05 Новини поліції
31 тысячу гривен потеряла жительница Новодонецкого, доверившись продавцам из интернета

Жінка хотіла придбати китайський двоколісник для свого родича, однак шахраї залишили бідолашну і без грошей і без омріяного замовлення. Наразі поліцейські встановлюють особу чоловіка, який під приводом продажу мопеду ошукав свою жертву.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась 51-річна жителька смт.Новодонецьке із заявою про те, що невідомий заволодів її грошовими коштами в розмірі 31 тисяча гривень. З’ясувалося, що потерпіла хотіла купити мопед, для цього скористалась відомим сайтом, однак і гадки не мала, що замовлення виявиться на стільки невдалим. У телефонній розмові «продавець» запевнив жінку, що він є менеджером солідної фірми з продажу транспорту та на підтвердження своїх слів надіслав договір, в якому йшлося, що як тільки «Покупець» повністю розрахується за товар, «Постачальник» того ж дня відправить його службою доставки. Повіривши незнайомцю, постраждала перевела на вказаний ним банківський рахунок необхідну суму грошей і почала чекати номер декларації. Коли термін її отримання вийшов, жінка намагалася самотужки зв’язатися із «менеджером», однак його телефон не відповідав. Так тривало кілька днів. Зрозумівши, що потрапила в «пастку», розчарована та ошукана мешканка Новодонецького прийшла до поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає для шахраїв покарання у вигляді до 3-х років позбавлення волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх