30 дітей – 30 ідей. Вибухові ініціативи Ганнівки

Переглядів: 1574 2 15.04.2011 в 15:19:14 Новини району

13-го квітня відбувся підготовчий тренінг у селищі Ганнівка, Донецької області.

Суворий шахтарський край стурбували тренери з Харкова, що приїхали заряджати ініціативами. Яке ж було їхнє здивування, коли вони побачили, що ініціативами заряджатимуть їх: місцева молодь Ганнівської школи, що взяла участь у тренінгу запропонувала чудові ініціативи до проведення Дня Європи у Ганнівці. Середи них євро-байк-шоу та фестиваль європейської пісні. Для проведення Євротолоки було запропоновано спорудження альтанки- автобусного пристанку для школярів, що знаходитиметься біля школи і буде виконана у етномотивах. Спеціально запрошений тренер з Харкова, архітектр за освітою відразу ж презентуала проект альтанки, а молодь підтримала його з великим ентузіазмом!

Зазначимо, що у молоді Ганнівської шкколи відразу ж виникла пропозиція щодо менторського проекту для членів екіпажу Євроавтобусу із ЄС: ідея створення молодіжного історичного центру в якому будуть реалізовані усі побажання молоді: танцювальна та спортивна зали, кіноклуб, музична студія, клуби за захопленнями.

Відзначимо, що школа Ганнівки має чудовий комп’ютерний клас, що дозволятиме реалізовувати менторську програму учасникам із ЄС.
Очікуємо нових приємностей від місцевої ініціативної молоді




Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: Анновка


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 dobrepole • 09:51:41, 16.04.2011
Вован, добавил. Смотри))
avatar
1 Vlados • 15:20:00, 15.04.2011
Вован добавь слайдшоу http://eurobus.org.ua/2011....annivky
ComForm">
avatar
Наверх