Ученики Большого Доброполья определяли самого умного и находчивого

Переглядів: 947 0 04.03.2019 в 08:30:49 Новини бібліотек
Ученики Большого Доброполья определяли самого умного и находчивого

26, 27 та 28 лютого учні закладів освіти великого Добропілля збирались в гостинному залі Центральної міської бібліотеки на останніх зимових інтелектуальних іграх 2019 року Центру дитячої та юнацької творчості. Бібліотекарі ЦБС та працівники Центру дитячої та юнацької творчості підготували велику кількість цікавих питань. Старшокласники змагалися в грі «IQ нового покоління» з теми «Святковий настрій» за такими питаннями: «Великдень», «Новий рік», «Різдво», «Масляна», «Івана Купала», «Трійця», «Водохреща», «День Незалежності України». Найрозумнішими, найкмітливішими та найвинахідливішими стали учні НВК № 1гімназія, набравши 426 балів.

А учасники «Ерудит- квартет» – учні 7 – 8 класів здійснювали «Подорож материками та континентами» країнами Європи, Азії, Америки та Африки. Представляли історію однієї з країн, використовуючи музичний колорит обраної країни. Переможцями цього раунду також стали учні НВК № 1 гімназія, набравши 640 балів.

А завершали цикл ігор наймолодші учасники «Вундеркіндери» з теми «Музичний дивосвіт», долаючи раунди «Вгадай мелодію», «Жанрове різноманіття», «Музичний магазин», «Відомі українські виконавці», «Нотна вікторина», впізнавали музичні інструменти за звучанням, та всі виконали домашні завдання на відмінно, продемонструвавши пісні на шкільну тематику. Анайкмітливішими та розумними виявилися учні НВК № 7, які набрали 640 балів. Не будемо забувати, що учні НВК № 7 в цьому раунді демонстрували перерву, яка також оцінювалася. Інші учасники ігор впродовж року також заробляли бали на перервах.

Бажаємо всім інтелектуалам наснаги для нових перемог, адже попереду ще дві гри.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх