В учебных заведениях Доброполья прошла акция "Сердце к сердцу" + ФОТО

Переглядів: 1236 0 28.04.2014 в 15:31:49 Творчість
В учебных заведениях Доброполья прошла акция

   «Серце до серця», акція, яка вже ІХ раз об’єднала небайдужих до людської біди по всій Україні. У нашому місті Добропілля така акція активно пройшла у всіх навчальних закладах міста.
   Активісти самоврядування поширили рекламну діяльність і результати справдилися. Лідерська рада Міста Дитинства ЦДЮТ теж зробила свій внесок у загальну справу. Упродовж квітня до скриньки збігалися ті, хто намагався допомогти дітям з вадами зору, навіть якщо у кишені були лише копійки. Радістю сяяли обличчя дітлахів, коли на їх грудях спалахувало червоне сердечко-стікер, як символ єднання у цій акції. Особливу активність виявили творчі об’єднання народного колективу сучасного танцю «Райдуга-шанс», зразкової декоративної майстерні «Стиль», народного ансамблю танцю «Непосиди», зразкової дизайн-студії «Самородок», ансамблю ложкарів «Озорники», вокальної студії «Дзвіночок».
     До складу лічильної комісії забажали увійти Арутюнян Альона, Мелащенко Тетяна, Білик Марина. Ці активісти порахували зібрані кошти, склали акт за підсумками акції та перечислили гроші на відповідний рахунок, загальною сумою 300 гривень 50 копійок. Цей благодійний внесок – частинка дітлахів позашкілля у корисну справу милосердя.


Методист ЦДЮТ  м. Добропілля

 В.В. Верещагіна

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх