Знай наших!

Переглядів: 1614 5 22.05.2009 в 22:47:55 Суспільство

    Сільська Добропільщина і добра третина міських жителів упізнали, хто на фото, бо цей мужчина дость давно має особливий імідж, підкреслений широкополим ковбойським капелюхом, часто іншими стилізованими атрибутами одягу. Хоча зовсім несподівано з-під елегантного європейського „педжа” може виглядати –зворушливо і ніжно-вишиванка...
   Такий він Віктор Миколайович БАТИЦЬКИЙ, ус-пішний директор успішного ЗАТ імені Т.Г.Шевченка.
   Нещодавно він публічно відкрив ще одну грань свого таланту – як справжній фан команди „Шахтар”.
   Навіть невелике дослідження істинного фанівського руху доводить, що це не має нічого спільного з тими галасливими, задерикуватими уболівальниками, які просто горланять, можуть кулаки в хід пустити, якщо їм щось десь здається.
   Справжні фани – це той надійний тил команди, який створює на стадіоні потрібну атмосферу для своєї команди, спрямовану не лише на підтримку її войовничого духу, а й створення морально-психологічних передумов для атак, настрою на перемогу.
   Фанати „Шахтаря”, як і команда, професійні, вишколені, ініціативні. Свою відданість вони ладні довести (і доводять!) навіть ціною своєї безпеки, не втомлюючись шукати нових способів публічної демонстрації своєї любові і вірності команді, без якої і справді не уявляють свого життя.
   Спортивний журнал футбольного клубу „Шахтар” (до речі визнаний кращим спортивним журналом країни за версією Асоціації спортивних журналістів України) вважає за потрібне і підтримувати, і заохочувати справжніх фанатів футбольної команди. Минулого року він започаткував конкурс „Фан-альбом”. Тисячі фотознімків полетіли на його адресу, на яких фанати демонстрували свою любов до „Шахтаря”. Конкуренція була неймовірною, на перемогу мали право спо-діватися десятки учасників. Але журі повинно було відібрати лише три фотознімки – по одному в номінаціях „Фан-модель”, „Цікаве місце” і „Є ідея!”.
   І ось підсумок: в номінації „Є ідея!” переміг Віктор Батицький (див. знімок). В нагороду усі переможці були запрошені на футбольний матч в Марсель, де французька команда „Олімпік”приймала наших футболістів. Сімдесят поважних фа-натів автобусами перетнули Польщу, Чехію, Німеччину, щоб дістатися Франції. Незабутні враження від гри, спокійне сприйняття дороги, аналітичні „розбір-ки”, прогнози, очікування нових зустрічей зі своєю улюбленою командою...
   Не думайте, що у справжнього фана є багато часу на відпочинок: можливо десь зо два тижні між закінченням старого і стартом нового чемпіонату. А якщо врахувати життя особисто Віктора Миколайовича і те, що він фанатик в усьому – роботі, дослідженнях, розробці і втіленні ідей з духовності, культури, народо- і краєзнавства і ще багато чого іншого, чим сповнена його творча душа, то зрозуміймо, що він і не має, і не хоче мати відпочинку. Ці джерела криниці його життя повнять сили, додають снаги і бажання здійснити все, утвердитись в усьому не лише самому, але і тим людям, з котрими впевнено і успішно іде новим життям.
...Фани „Шахтаря”- це звучить гордо!


А.МОСТОВА. "Новий шлях"


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
5 sN@Ke • 14:09:59, 28.05.2009
Без разговоров , мужик "молодец" , статья гав**

з.ы Вот вам нате ХвТ !!! 100% AMF !

avatar
4 Vlados • 10:24:26, 28.05.2009
А чего вам не нравится? Мужик молодец, выиграл конкурс:)
avatar
3 Power • 22:09:25, 25.05.2009
Колхоз одним словом angry Его голова кроме коровьего мычанья больше не фига не понимает,такому человеку место в хлеву! angry
avatar
2 drakula_08 • 20:44:11, 25.05.2009
Мой тесть болеет за шахтер черт его знает сколько лет.ездит на все матчи но он этого дядьку не знает.так что не фиг выпендриваться-сидишь на бычке вот и сиди cool
avatar
1 sN@Ke • 10:39:22, 23.05.2009
статья полное ***** , разочарование в общем . Зачем писать о том чего не понимаешь и нехочешь понять ?

строки "істинного фанівського руху доводить, що це не має нічого спільного з тими галасливими, задерикуватими уболівальниками, які просто горланять, можуть кулаки в хід пустити, якщо їм щось десь здається" меня честно говоря удивляют . Именно эти "галасливі , задерикуваті і тд" фанаты и есть настоящая поддержка команды .
Я так понял это статья поощрает семко-грызство , алкотреш , "шапки" и прочий стаф на стадионе ? Люди опомнитесь и взгляните на стадионы наших соседей , а именно Польши и сравните качество . Те же турки , даю 100% в количестве ну скажем 2 000 человек , перепоют ( не путать с перепьют ) весь наш 25 тысячный РСК олимпийский !
Украинские фан движения , только начали действительно развиваться , но такие статьи просто "убивают" и движения и прочий люд !

ComForm">
avatar
Наверх