Рейтинг району зріс втричі!

Переглядів: 1347 0 12.11.2008 в 16:51:30 Новини району

    4 листопада відбулася нарада з сільськими головами, керівниками відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, промислових підприємств, організацій, установ району. Під час наради було розглянуто шість актуальних питань Добропільського району, які стосувалися економічної, соціальної сфери, зокрема, йшла мова про стан проходження опалювального сезону в районі.

    За словами Раїси Веніамінівни Лисак, головного спеціалісту відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, вугілля придбано достатньо для опалювання соціально-культурних закладів. Вугілля є, але це ще не говорить про успішно розпочатий опалювальний сезон. Постають інші проблеми – не якісність опалювальної техніки, у тому числі, лічильників. Юрій Іванович Середа, голова Добропільської райдержадміністрації, запропонував свою допомогу головам і пообіцяв вирішити цю проблему найближчим часом.
    Доповідачка також поінформувала присутніх „Про стан виконання Програми забезпечення доступності інвалідів до об’єктів соціальної та
інженерно-транспортної інфраструктури в Добропільському районі”. За цією Програмою добропільські сільські та селищні голови повинні зробити кнопки виклику та пандуси. На жаль, лише в с. Нововодяному повністю виконано заплановані заходи. Коментувати не стану, лише наведу такі цифри: заплановано – 20 пандусів, 8 кнопок виклику, виконано – 11 пандусів і 1 кнопка виклику. Голова Добропільської районної РДА Ю.І. Середа і його колеги – І заступник Т.М. Бєлянкіна, заступник М.Д. Шаповалов незадоволені таким станом. Наголосив, щоб голови сільських та селищних рад до цього питання ставилися відповідальніше.
    Є і радісна звістка. Добропільський район в обласному рейтинзі посів 5 місце. Це значно кращий показник, ніж у попередні роки – 9-15 місце. Отож, Юрій Іванович, звернувся до колег: „Тримайте цей показник і надалі. Працювати краще можна, а гірше – ні!”.


Юлія БУРХОВЕЦЬКА. "Новий шлях"


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх