«Від Серця до Серця – Співоча планета»

Переглядів: 1930 2 24.10.2008 в 13:51:48 Суспільство

    На молодіжному фестивалі вокального, хореографічного та циркового мистецтва „Від Серця до Серця – Співоча планета”, що нещодавно відбувся в місті Буськ Львівської області, юні добропільці отримали призове місце – ІІ премію.
Від Добропілля виступав гурт „Справжні мужчини”. Це учні 5-8 класів ЗОШ №4: Леонід Ткаченко, Владислав Оленіч, Дмитро Дяченко, Микола Бойко, Микола Крещенко. Підготувала їх старший вчитель музичного мистецтва ЗОШ №4 Т.М. Іванова.

    Їм довелося бути на одній сцені з учасниками від Західної України, Східної Росії, Польщі і виборювати свою перемогу в 140 вокалістів (всього було 240 учасників). Найбільше виступ нашого гурту вразив кваліфіковане журі своєю оригінальніс-тю, неповторністю, ха-ризматичністю, майстер-ністю виконання. До речі, серед журі були: О.Б.Саримсаков – директор цього фестивалю, поет, композитор, Ніна Яківна Бойко – легенда української естради, народна артистка України, Зінаїда Варій з Венгрії – президент міжнародної корпорації „Зефір-центр”.
    За словами Тетяни Миколаївни, у 2007 році Олександр Саримсаков був запрошений до нас на святковий концерт, що відбувався в Палаці культури шахти „Добропільська”. Саме тоді він відзначив гурт „Справжні мужчини” і запросив взяти участь у вищезазначеному фестивалі. І не помилився, адже добропільські школярі підкорили не тільки професіоналів з вокалу, а й глядачів, зокрема, львів’ян.
Їхній виступ супроводжувався бурними оплесками, приємними відгуками і незабутніми враженнями, які вони привезли з собою додому, в рідне Добропілля.
    Вітаємо Вас, наші любі таланти! Бажаємо, щоб пісня була Вашим вірним супутником як на сцені, так і в житті!


Юлія БУРХОВЕЦЬКА. "НОВИЙ ШЛЯХ"


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 Vlados • 08:35:53, 26.10.2008
Возрождается потихоньку Доброполье)
avatar
1 Simply_Olya • 17:46:46, 24.10.2008
Мальчишки молодцы! ИХ песня про учительницу - это вообще клаас!!! Когда я первый раз ее услышала, кроме положительных эмоций, ничего больше не чувствовала! Ура!!! Наши мальчики умнички. biggrin А Татьяна Ивановна была моей учительницей, я тоже пела в хоре tongue
ComForm">
avatar
Наверх