Доброчинність

Переглядів: 1661 4 02.09.2008 в 14:45:02 Новини району

Надійна підтримка
Валерій Олександрович Гончарук – людина з великим серцем, завжди готова підтримати вихованців ДЮСШ м. Добропілля. Адже проблеми фізичної культури та спорту для нього зрозумілі і близькі не лише зі слів.
Він з дитинства захоплювався боксом. Регулярно тренуючись в Палаці спорту, дванадцятирічний Валерій виявляв неабиякі спортивні можливості. Неодноразово посідав призові місця на змаганнях з боксу, став чемпіоном України. З часом за свої спортивні досягнення, волю і наполегливість отримав звання майстра спорту СРСР.
Про його успіхи можна б було говорити і говорити, та найважливіше, що роки, які він провів у спортивному залі, залишили глибокий відбиток у його душі. Саме тому і зараз, хоча він за професією підприємець, життя Валерія Олександровича тісно пов’язане зі спортом. Дружні стосунки, перевірені роками, у нього склалися з директором Іваном Федоровичем Шестаковим і тренерами спортивного комплексу.
- Нині нелегкий час, але Валерій Олександрович завжди подає руку допомоги, – розповідає Іван Федорович. – У минулому році виділив кошти на фарбу для зали важкої атлетики. А в 2008 подарував паркет для входу до плавального басейну. Сьогодні він активно займається футболом у секції для ветеранів. Як і завжди, він і тут не може не підтримати. Нещодавно придбав для команди футбольні м’ячі.
Ми всі, я, тренери, вихованці, дуже вдячні Валерію Гончаруку за його спонсорську підтримку. Бажаємо здоров’я, благополуччя в його нелегкій роботі. Хай фортуна завжди посміхається йому і стане разом зі спортом його найвідданішим супутником у житті! – закінчує Олександр Федорович.
Але кращим підтвердженням щирості цих слів і міцного зв’язку Валерія Олександровича зі спортом є те, що його фотокартка прикрашає фойє спорткомплексу поряд з іншими спортивними зірками Добропільщини.

Автор: Юлія БУРХОВЕЦЬКА. Новий шлях


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
4 andriyakha • 16:49:22, 09.02.2010
Слушай, Владимир, а какая тебе разница кто там и что построил? Живи своей жизнью и не трогай других, смотри за собой!!!!!!!
avatar
3 Vlados • 17:45:17, 03.09.2008
Ну Юля ошиблась, ща изменим)
avatar
2 Vlados • 15:46:57, 02.09.2008
Отож, а когда я подкинул идею сбора пластиковых бутылок и переработки их в плитку, сказал,ч то это напряжно
avatar
1 Dzimyan • 15:41:14, 02.09.2008
А еще цивик мотается как угарелый. Пару недель назад на Родинской еле с ним разъехался.
ComForm">
avatar
Наверх