16 марта состоится круглый стол на тему: "Анализ уровня эффективности местного самоуправления и актуальные проблемы города Доброполья"

Переглядів: 1392 0 15.03.2017 в 13:13:36 Суспільство
16 марта состоится круглый стол на тему:

Шановні колеги!

У четвер, 16 березня 2017 року з 15.00 до 16.30 у залі засідань Добропільської міської ради, за ініціативою руху «Сильні громади» буде проведено круглий стіл на тему: «Аналіз рівня ефективності місцевого самоврядування та актуальні проблеми міста Добропілля»

Команда руху «Сильні громади» провела аналіз діяльності місцевого самоврядування за наступними напрямками:

наявність, доступність та актуальність інструментів взаємодії влади та громади;

наявність, доступність та актуальність локальних нормативно-правових актів, які гарантують та підвищують участь громадян у процесах прийняття рішень;

стан впровадження та реалізації концепції енергоефективності;

стан відкритості та прозорості бюджетного процесу.

Дослідження проводилося у 16 містах Донецької, Луганської та Дніпропетровської областей. При цьому була використана методологія “Ефективність роботи місцевого самоврядування”, яка складається зі 166 параметрів. Структура методології містить унікальний набір індикаторів, які розроблені на підставі як вимог законодавства України так і ефективних практик взаємодії громад і місцевого самоврядування.

Під час круглого столу відбудеться презентація та обговорення результатів аналізу діяльності Добропільської міської ради за зазначеними напрямками з метою визначення конкретних проблем та знаходження оптимальних шляхів їх вирішення за допомогою об’єднання зусиль влади і громади.

Друга частина круглого столу буде присвячена актуальним проблемам Добропілля, де центральною темою для обговорення стане процес об’єднання територіальних громад.

Запрошуємо Вас до участі!

З повагою,
координатор руху «Сильні громади»
Всеукраїнської організації ЦентрUA

Аліна Денисова


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх