Анекдоты
|
|
ivanbizbiz | Дата: Четвер, 16.12.2021, 01:08:21 | Повідомлення # 301 |
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: 
| Девочки, хорош так фотошопить свои фотки. Что будет, если ты потеряешься? Как мы сможем найти тебя, если в инсте ты выглядишь как Вера Брежнева, а в жизни как Николай Валуев.
|
|
| |
ivanbizbiz | Дата: Четвер, 16.12.2021, 01:08:41 | Повідомлення # 302 |
Рядовой
Статус: 
| Всё-таки не стоило мне при девушке на фразу: "Молодой человек, купите барышне цветы!" отвечать: "И так даст".
|
|
| |
yurafm20 | Дата: Вівторок, 09.08.2022, 22:56:29 | Повідомлення # 303 |
Рядовой
Статус: 
| - - Я з дівчиною розійшовся...
- Що сталось? - Та ми в душі були, а вона каже - давай робити погані речі, мм? - Ну а ти шо!? - Ну а я шо. Йобнув їй шампунь в очі...
|
|
| |
yurafm20 | Дата: Вівторок, 09.08.2022, 22:56:53 | Повідомлення # 304 |
Рядовой
Статус: 
| - - Любий, глянь...здається у
мене росте животик, я вагітна! - Ага, я навіть знаю хто батько... - Хто??? - Хлібо-булочний комбінат!
|
|
| |
bokovenkoyaroslav1 | Дата: Четвер, 18.08.2022, 22:11:44 | Повідомлення # 305 |
Рядовой
Статус: 
| - Пашка, в мене комп’ютер не працює.
- А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили…
|
|
| |
bokovenkoyaroslav1 | Дата: Четвер, 18.08.2022, 22:12:35 | Повідомлення # 306 |
Рядовой
Статус: 
| - Ситуація… Маніяк забігає в автобус…
Маніяк: – Зараз усіх згвалтую! Дівчина: – Ну хоч літніх не чіпайте! Бабця: – Будь мужиком! Сказав всіх – отже всіх!
|
|
| |
yarik1820 | Дата: Четвер, 01.09.2022, 22:59:52 | Повідомлення # 307 |
Рядовой
Статус: 
| - Приходить хлопчик додому. Обкурений в усрач.
Думає: як би не потрапити на очі батькам, піду-но я в зал. Відкриває двері залу. Там сидить батько. Хлопчик тут-же закриває двері і думає - що робити далі. Вирішив піти на кухню. Тільки відкриває двері - як глядь: там батько сидить. У паніці він зачинив двері і біжить до себе в спальню. Відкриває двері з ривка, а там теж батько! - Синку, якщо ти ще раз, мать твою, відкриєш двері в туалет, я тобі придушу ось цими ось руками!
|
|
| |
yarik1820 | Дата: Четвер, 01.09.2022, 23:00:34 | Повідомлення # 308 |
Рядовой
Статус: 
| - Пашка, в мене комп’ютер не працює.
- А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику?- Так! Все рівно не працює!- А в розетку включений?- Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся.- А ліхтарик навіщо?- Та світло відключили…
|
|
| |
jloutewsd8hj | Дата: Середа, 26.10.2022, 23:14:56 | Повідомлення # 309 |
Рядовой
Статус: 
| – На жаль, у нас вільних номерів немає! – А якщо, наприклад, Мадонна приїде, ви для неї номер знайдете? – Звичайно! – Так віддайте його мені, вона все одно не приїде!
|
|
| |
OleksandrenkoTaras | Дата: Середа, 19.07.2023, 23:38:29 | Повідомлення # 310 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: 
| З одного боку, в гості без пляшки не підеш. А з іншого – якщо в тебе є пляшка, та на холєру в гості пертись?
|
|
| |
OleksandrenkoTaras | Дата: Середа, 19.07.2023, 23:38:42 | Повідомлення # 311 |
Рядовой
Статус: 
| Летять у самольоті три президенти один каже: я зараз скину сто доларів і порадую одну людину! Другий каже:а я скину дві купюри по п’ятдесят доларів і порадую аж двох людей! Третій каже: а я скину одну ТИСЯЧУ ДОЛАРІВ по сотні і порадую аж десятьох людей!!! Пілот: а я зараз скину трьох дебілів і порадую аж три країни!
|
|
| |
OleksandrenkoTaras | Дата: Середа, 19.07.2023, 23:38:52 | Повідомлення # 312 |
Рядовой
Статус: 
| У магазині чоловік звертається до продавщиці: – Здрастуйте! Мені, будь ласка, 3 ящики горілки, 50 літрів пива, 5 коробок мартіні і 30 пачок презервативів. – Ось будь ласка. – Дякую. – Молодий чоловіче, зачекайте! – Що таке? – Візьміть мене з собою!
|
|
| |
OleksandrenkoTaras | Дата: Середа, 19.07.2023, 23:39:05 | Повідомлення # 313 |
Рядовой
Статус: 
| – Пане, якщо ви назвете мені дуже вагому причину, по якій ви перевищили швидкість, причому таку причину, якої я раніше не чув, я вас відпущу. – Рік тому моя дружина втекла з поліцейським. Коли я побачив, що ви мене наздоганяєте, то подумав, що ви хочете її мені повернути. – Доброго дня, пане!
|
|
| |
maxmer333 | Дата: Четвер, 27.07.2023, 09:42:08 | Повідомлення # 314 |
Рядовой
Статус: 
| - Абрам, не пойму, почему все кричат: «Паваротти - талант! Ах, какой голос!» Он же фальшивит и картавит. - А ты что, был на его концерте? - Да, нет, мне вчера Моня напел.
|
|
| |